Campania 2% pentru AITA

Campania 2% a inceput din nou iar Asociatia AITA si copiii au nevoie de ajutorul vostru.
In primul an de la infiintare  am reusit sa deschidem un centru pentru copii autisti iar dupa inca un an am reusit sa ne mutam intr-un nou sediu mai mare, si mai adecvat nevoilor copiilor cu autism. In acelas timp am desfasurat mai multe proiecte, avand ca obiective dotarea Centrului, pregatirea terapeutilor, consilierea si suportul parintilor, recuperarea copiilor. Am reusit sa creem un Centru complex, dotat si avem datoria fata de copii sa-l mentinem asa!
Si in acest an dorim sa incepem ori sa continuam proiectele importante care vor imbunatati viata copiilor si a familiilor lor.

Cu ce ne puteti ajuta voi? Sa completati formularul 230, voi si familia, prietenii, colegii,  vecinii, oricine a obtinut venituri declarate in 2010. Formularul 230 il gasiti apasand AICI .
Multumim mult pentru tot,
 
FAC CEVA UTIL CU IMPOZITUL MEU!

Ofera unui copil care sufera de autism sansa la o viata independenta!
Autismul este cea mai grava tulburare de dezvoltare, care afecteaza persoana la nivelul comunicarii si relatiilor sociale.

Daca nu beneficiaza de timpuriu de diagnosticare, evaluare si terapie de specialitate, copiii care sufera de autism nu vor invata sa vorbeasca si sa comunice, nu vor stii sa se joace si sa-si faca prieteni, nu vor putea fi integrati in gradinita si nu vor face fata vietii scolare. Simptomele autismului se agraveaza in timp si, ca persoane adulte nu vor putea sa fie independenti, sa aiba o slujba sau o familie, putand deveni agitati si violenti.

Pentru a putea fi recuperati, copiii cu autism au nevoie de programe intensive de terapie comportamentala aplicata ABA, logopedie, kinetoterapie, terapie senzoriala, socializare. Familiile lor au nevoie de suport, consiliere, informatii, si sustinere.
Directionand 2% catre AITA, oferi sansa unui copil cu autism de a avea acces la terapie si ulterior la o viata independenta.

Asigura-te ca impozitul tau este folosit intr-un scop cu adevarat util !
Va multumim.

3 răspunsuri to "Campania 2% pentru AITA"

Buna seara,

Pe viitor poate postati si data la care este publicat un anunt? Tocmai am descarcat formularul dar rasfoind prin text vad ca e pentru anul 2010… si nu stiu pentru 2011 care e perioada de depunere… Poate e prea devreme, dar stiam ca omul destept isi face vara sanie si iarna car…

Iar pe de alta parte… poate faceti lobby pe langa parlament ca odata ce un cetatean a hotarat intr-un an sa cedeze cei 2% altcuiva, sa ramana valabila optiunea si pentru anii urmatori, nu in fiecare an sa tot completam hartii si sa tot pierdem timpul… usureaza si ei munca angajatilor statului…

Si n-ar fi rau sa incercati sa mediatizati din vreme pentru ca anul acesta (2010) m-am trezit in ultima luna si n-am mai avut timpul necesar… invoindu-ma de la munca 2 ore si ramanand blocat in trafic in taxi… ca de.. statul lucreaza pan’ la 4, noi pan’ la 5 chiar 6 daca nu ramanem peste program si pan la 12… O ora cu taxiul nu mi-a fost de ajuns pentru a strabate Bucurestiul… deci… poate luati aminte. Numai bine.

Buna ziua,
va multumim pentru interesul acordat copiilor cu autism, dar si pentru ajutorul dumneavoastra. Sa va raspund si la intrebari:
In fiecare an termenul limita de depunere al formularelor 230 este 15 mai. Formularul nu s-a schimbat deci este bun si cel din anii precedenti. Anul trecut am inceput campania exact din noiembrie si am renuntat repede deoarece ne consumam resursele pentru raspunsuri de genul „este prea devreme, veniti la anul”.
Lobby pe langa parlament s-a facut si se va mai face, dar din diverse motive nu s-a rezolvat nimic in acest sens. In ceea ce priveste problemele pe care le-ati avut cu depunerea formularului noi Asociatia AITA ne-am manifestat disponibilitatea de a duce personal formularele tuturor celor care doresc sa ne ajute. Asadar ne lasati datele de contact la adresa asociatia.aita@yahoo.com si va vom contacta.
Campania 2% este foarte importanta pentru noi pentru ca ne da posibilitatea de a asigura jumatate din bugetul anual al Asociatiei si al Centrului AITA. Tocmai de aceea tratam aceasta campanie cu maxima seriozitate si venim in intampinarea celor care doresc sa ne ajute punand la dispozitie toate informatiile si materialele de care au nevoie.
Sper ca v-am oferit raspunsurile dorite si va multumim inca o data pentru Interes si ajutor.
Echipa AITA.

unde i-l pot gasii formularul pentru a-l putea completa

Lasă un comentariu

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 727.178 hits