Cum gestionez comportamentele nedorite – Online

Posted on: 27 martie, 2020

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) organizeaza cursul ONLINE

Cum gestionez comportamentele nedorite ale copiilor cu autism

Cursul se adreseaza psihologilor si parintilor care au in grija un copil cu autism si are ca obiectiv prezentarea functiilor comportamentelor neadecvate manifestate de copiii cu autism.

Cauzele pentru care un copil tipa sau este agitat, arunca, musca, comenteaza, negociaza, scuipa, alerga sunt evidente daca poti identifica ce le declanseaza si ce le mentine, iar interventia este diferita in fiecare caz. La curs vom discuta despre modalitatile cele mai eficiente de a interveni astfel incat actiunile celor din jur sa fie mai consecvente si mai eficiente in scaderea protestelor sau crizelor de comportament ale copiilor cu autism. Si, desigur, vom gasi si comportamente cu care sa le inlocuim astfel incat comportamentul copilului sa devina mai adecvat si mai usor de gestionat pentru cei din jur!

Cursul va avea loc ONLINE, joi, 2aprilie 2020, intre orele 9.00 – 11.00

Cursul nu este acreditat de catre Colegiul Psihologilor. Nu se primesc credite.

Cursul va fi sustinut de Daniela Gavankar (Martinescu), psiholog specialist si supervizor in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania, avand experienta in terapia si recuperarea copiilor cu autism din 2001, master in Applied Behavior Analysis, University of North Texas.
In experienta de peste 18 ani, Daniela Gavankar (Martinescu) a lucrat ca logoped, profesor psihopedagog in scoala speciala, ca terapeut ABA, coordonator ABA, sustine cursuri de peste 15 ani, iar din anul 2018 preda ABA la Masterul de Psihologie clinica al Universitatii Spiru Haret.

Taxa pentru curs este de 100 lei.

Taxa se achita in contul Asociatiei AITA, CUI 24937777, deshis la Alpha Bank, sucursala Perla: RO51BUCUE47774732511RO01. Inscrierea se face pe whatsapp, la nr. 0753055852, cu dovada platii si mesajul joi + numele dvs.

Tematica:

Identificarea functiilor acestor comportamente si modalitatilor eficiente de a interveni pentru a le scadea.
Cum scad un comportament neadecvat?
Cu ce inlocuiesc un comportament neadecvat?

Alegerea corecta a obiectivelor / programelor in terapie.

Ne vedem cu drag la curs!

1 Response to "Cum gestionez comportamentele nedorite – Online"

Bună seara, vă rog să-mi spuneți, când începe un nou curs de TERAPIE pentru copilul cu autism, destinat specialiștilor! Vă mulțumesc!

Lasă un comentariu

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 727.034 hits