Centru National de Consultanta pentru parintii copiilor cu autism

Posted on: 30 Martie, 2015

DSC_1724Incepand din luna aprilie 2015, Asociatia AITA vine in sprijinul parintilor copiilor cu autism, oferind sedinte gratuite de consultanta. Aceste sedinte gratuite vor fi oferite parintilor, la sediul AITA.

Prin acest proiect incercam sa le oferim parintilor informatiile necesare pentru a-si ajuta copiii acasa, si in comunitate, in mediile din care fac parte.

Copilul cu autism poate avea comportamente neadecvate, sau de neinteles pentru parinti, comportamente pe care acestia nu stiu sa le scada si care le reduc copiilor sansele de a participa activ la viata de familie sau de a merge in locuri publice, ducand la excludere.

Fie ca vorbim de agresivitate, dificultati de comunicare, de alimentatie sau de probleme ale somnului, parintii vor fi informati si ajutati sa inteleaga tehnicile de schimbare comportamentala si sa le aplice acasa cu proprii copii pentru a-si imbunatati viata lor si a celor din jur.

De asemenea parintii vor fi invitati la grupurile de suport organizate gratuit, lunar, in cadrul AITA.

Echipa Centrului National de Consultanta pentru parinti este formata din:

Psih. Daniela Gavankar, expert in autism
Psih. Roxana Clinciu, analist comportamental

Fiecarui parinte care ne solicita ajutorul i se vor oferi 3 sedinte de consultanta gratuite, in care vom lucra exclusiv cu parintii.

Va invitam sa ne contactati la tel: 0753 055852 sau email asociatia.aita@yahoo.com Programarile se fac in limita locurilor disponibile si in ordinea listei de asteptare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 624,869 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: