De la adult la adult, pentru copii

Posted on: 24 iulie, 2013

Voluntari aitaScoala de vara – De la adult la adult, pentru copii

Vara 2013 a venit cu un proiect AITA special creat pentru persoanele care intra in contact cu copiii cu autism in fiecare zi, fie ca sunt specialisti, parinti, bunici, voluntari, comunitatea in general.

Fiecare dintre noi avem nevoie de resurse pentru a continua munca cu copiii si a avea eficienta maxima in ceea ce face. Fiecare dintre noi ne dorim sa avem cele mai frumoase rezultate si cele mai bune relatii cu copiii nostri, insa uneori un suflu nou de informatii iti da energia de care ai nevoie.

Activitatile, oferite gratuit de catre specialistii AITA, in aceasta vara vor fi:

23 iulie – Intalnirea voluntarilor care va fi in jurul unui curs de introducere in ABA si de stabilirea unor norme de comportament in activitatea de voluntariat.

Zilele familiei

6, 7, 8 august – Intalnirea parintilor, bunicilor, in jurul unui curs despre autism, ABA, idependenta, prioritizare si stabilire a obiectivelor, si acceptare a diferentelor.

21 august – Intalnirea voluntarilor in jurul unor activitati de team-building, de formare si consolidare a echipei de voluntari si stabilire a strategiei de voluntariat pentru anul urmator. Voluntarii sunt o parte importanta a echipei AITA, ei sustinand terapeutii ori fiind parte directa in organizarea unor activitati unde AITA este partenera.

Ziua celor ce vor sa afle despre ABA

27 august – Curs de introducere in ABA pentru persoanele interesate de a afla cum se face analiza comportamentala in cazul copiilor cu tulburare de spectru autist sau cu alte tulburari pervasive de dezvoltare.

30 august – ABA la gradinita – curs gratuit pentru educatori, invatatori si persoane care insotesc copiii cu autism la gradinita sau scoala.

Toate costurile acestor cursuri vor fi suportate de catre Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism.

Informatii si inscrieri la: asociatia.aita@yahoo.com , 0753 055852 de luni pana vineri intre orele 09.00 -18.00

Trimiteti mail cu urmatoarele date: nume, prenume, profesie, date de contact, varsta si diagnosticul copilului daca este cazul, motivatia participarii la aceste cursuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 634,924 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: