Curs gratuit pentru parinti – Bacau

Posted on: 5 Aprilie, 2013

114Inscrierile continua la cursul gratuit pentru parinti “Siguranta copiilor cu autism”

Vineri, pe 24 mai va asteptam la urmatorul curs “Siguranta copiilor cu autism” oferit gratuit de Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) cu sustinerea OMV-Petrom “Tara lui Andrei”.

Unde si la ce ora?

Cursul se va desfasura la sediul APIEB (ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA INVATAMANTULUI EUROPEAN BACAU) – Str. Bicaz, nr. 7), intre orele 12.00 – 15.00

Parintii care se vor inscrie la curs vor primi gratuit sistemele MySafeKid oferite de partenerul AITA.

Cum se desfasoara cursurile?

Cursurile din cadrul proiectului au un format interactiv, in care parintii vorbesc despre probleme pe care le-au intampinat in gestionarea comportamentelor periculoase ale copiilor, iar specialistii ofera recomandari si discuta cu parintii despre posibile solutii care pot fi aplicate imediat si fara costuri sau cu costuri minime.

Ce spun cei care au participat deja?

“Am avut placerea sa particip la cursul organizat de dumneavoastra si doresc sa va transmit felicitările mele.  Subiectele dezbatute au fost de mare interes pentru mine, am preluat idei valoroase si le voi aplica imediat pentru a creste siguranta copilului meu. Atmosfera de lucru a fost placuta, trainerii au facut o treaba excelenta: prezentarea a fost de calitate, au preluat cu interes intrebarile din public si au oferit raspunsuri complete si la timp. Voi recomanda cu caldura atat specialistii AITA, cat si sistemul MySafetyKid. Continuati treaba buna pe care o faceti!”

“Multumim pentru cursul organizat, informatiile au fost foarte utile si de interes, iar faptul ca nu a fost organizat contra cost este salutar, mai ales ca terapia unui copil cu TSA este destul de costisitoare si din ce am remarcat cu ocazia prezentarii participantilor, majoritatea mai aveau si un al doilea copil, in familie.”

Conditii de inscriere

Se pot inscrie la curs parinti/rude ai copiilor cu tulburare de spectru autist (TSA) sau cu alte tulburari pervazive de dezvoltare. Pentru inscriere trimiteti un e-mail la adresa: asociatia.aita@yahoo.com  si apieb84@yahoo.com cu subiectul „Siguranta copiilor cu autism”. E necesar ca mailul sa contina numele si prenumele parintelui, varsta copilului, modalitatea prin care a aflat de curs si o poza recenta a copilului (facuta in ultimele 3 luni). Poza va fi utilizata pentru crearea sistemului individual MySafeKid. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: 021 335 15 36. Datele trimise sunt confidentiale.

OMV Petrom prin Tara lui Andrei vine pentru a doua oara in spijinul Asociatiei AITA facand posibila organizarea si oferirea unor servicii gratuite copiilor cu autism si familiilor lor.

Anunțuri

2 răspunsuri to "Curs gratuit pentru parinti – Bacau"

[…] Inscrierile continua la cursul gratuit pentru parinti “Siguranta copiilor cu autism”. Pe 12 aprilie va asteptam la urmatorul curs “Siguranta copiilor cu autism” oferit …autismro.wordpress.com/2013/04/…/curs-gratuit-pentru-parinti… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 624,869 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: