Spiridusim la AITA

Posted on: 30 Octombrie, 2012

In cadrul Atelierului de spiridusi, organizat la Asociatia AITA, ne jucam cu inspiratia, iar acest joc si prezenta noastra contureaza resursele cu care noi ii ajutam pe copiii cu autism. Pe langa toti prietenii pe care i-am castigat de-a lungul atelierului, am si impartasit acelasi scop, ceea ce ne-a desavarsit calitatea de spiridusi.

Scopul atelierului este sa strangem fonduri (6000 euro) pentru  a putea amenaja doua cabinete de terapie. Iar pentru scopul acesta spiridusii si-au pus la dispozitia copiilor talentul de creatori si in viitor si pe cel de distribuitori al felicitarilor.

Din editiile prerecente, am devenit din ce in ce mai inventivi si ne-am recreat. In urma intalnirilor noastre au luat nastere cele mai frumoase felicitari, create manual, din deplinatatea sufleteasca a fiecarui spiridus.

Fiti alaturi de noi si oferiti ceea ce aveti mai frumos intr-un mic simbol de Craciun.

Va asteptam sa va alaturati noua la Asociatia AITA, joia intre orele 16.00 – 20.00 si sa va anuntati venirea in numar cat mai mare, trimitand un mail la proiecte.aita@yahoo.RO, sau la nr. 0753 055852 .

Va invitam sa vizionati filmul Spiridusilor de la AITA:

http://www.youtube.com/watch?v=6Ny9apOoCfw&feature=youtu.be

Anunțuri

1 Response to "Spiridusim la AITA"

problemelor de adaptare scolara, profesionala, sociala, relationala; conflictelor personale; problemelor comportamentale si/sau emotionale; conflictelor familiale; problemelor de identitate, s.a. te ajuta sa explorezi si sa inlaturi cauzele problemelor tale; iti dezvolta capacitatea de a face schimbari in plan psihologic dar si in viata ta; iti imbunatateste capacitatea de a lua decizii, de a face schimbari; resursele personale, s.a. iti dezvolta abilitatea de a-ti valorifica potentialul si resursele personale, s.a. Pentru a rezuma, consilierea psihologica a persoanelor in dificultate psihologica este unul dintre cele mai utile instrumente pentru depasirea unor probleme stresante de viata. In general, consilierea psihologica este efectuata de cineva cu competente in acest sens si are ca scop principal sprijinirea persoanei in a-si clarifica situatia de viata si in a-si atinge scopurile prin luarea de decizii informate si cu sens. Principalul scop al consilierii psihologice este rezolvarea de probleme de natura emotionala sau interpersonala. Ca urmare, consilierea este cea care pune la dispozitia persoanei o serie de instrumente pentru a depasi dificultatea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 625,229 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: