Spiridusii voluntari

Posted on: 21 Septembrie, 2012

Atelierul “Spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii cu autism”

Editia a II-a

Dragi spiridusi vechi si noi, va invitam si anul acesta sa participati la atelierul creativ „Spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii cu autism”.

Ce?

Spiridusi voluntari, creativi si cu inima deschisa spre copiii cu autism se reunesc o data pe saptamana pentru a crea felicitari de Craciun. Este un atelier unde imaginatia zburda libera!

De ce?

Scopul este unul foarte important, care va avea efecte pozitive de durata pentru viitorul copiilor cu autism, si anume: amenajarea a inca doua cabinete de terapie in cadrul centrului AITA.

Pentru a indeplini acest obiectiv important – de a amenaja doua cabinete de terapie in plus unde copiii cu autism sa aiba parte de programe de recuperare de calitate – este necesar sa se stranga suma de 6000 euro. Nu este o suma mica, insa avem incredere ca multi oameni cu inima deschisa vor face donatii in schimbul unei felicitari realizate manual de spiridusi, si speram ca aceste contributii sa ajunga sa formeze suma de care AITA are nevoie pentru amenajarea noilor cabinete.

Cand?

In fiecare joi din perioada 11 octombrie – 13 decembrie 2012, vor fi 10 ateliere in total. Fiecare atelier dureaza 4 ore, intre  16:00-20:00, insa spiridusii pot sa stea atat cat le permite timpul.

Unde?

La sediul AITA, pe Strada Drumea Radulescu, nr. 9, sect. 4, in zona Tineretului.

Cum?

Toate materialele vor fi puse la dispozitie de asociatie: foi colorate, cartoane, hartie creponata, tempera, pensule, creioane, markere, sclipici. Spiridusii vin doar cu tolba plina de creativitate si veselie.

Cum ma inscriu?

Nerabdator deja sa te alaturi celorlalti spiridusi? Ai varsta peste 18 ani? Poti sa te inscrii trimitand un e-mail la adresa: proiecte.aita@yahoo.ro  Mailul va contine numele si prenumele si optional poze cu creatii ale tale care sa dovedeasca inclinatia artistica.

Va asteptam cu mic cu mare!

Echipa AITA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 631,921 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: