Autonomie prin art-terapie

Posted on: 17 Septembrie, 2011

Proiectul nostru are nevoie de voturi, pentru care va multumim anticipat 🙂

Dupa cum stiti, preocuparea noastra permanenta este sa oferim copiilor cu autism servicii cat mai eficiente si cat mai complexe. Asta inseamna ca trebuie sa avem proiecte si sponsorizari.
Dupa mai multe etape eliminatorii, s-a dat start la votarea proiectului Autonomie prin art-terapie propus de catre Asociatia AITA in cadrul programului de granturi al Raiffeisen Bank. Vor castiga 10 proiecte, iar noi vom putea fi printre castigatori doar daca ne este votat proiectul, nimic altceva.
Va rugam sa ne votati, si sa dati sfoara-n tara printre colegi, prieteni, rude, sa ni se alature prin vot si cu promovarea proiectului prin toate caile posibile. Acest proiect ne aduce noua posibilitatea de a le oferi copiilor si ore de art-terapie de care au mare nevoie.

Daca votam noi, fiecare dintre cei care credem ca toti copiii au dreptul la educatie (si terapie cand este nevoie), si mai aducem inca 5 voturi, proiectul nostru ar avea mari sanse sa castige.

Pentru a putea vota, va rugam sa va faceti un cont pe site-ul https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/, sa accesati linkul de confirmare pe care il veti primi pe e-mail si sa cautati proiectul nostru la proiectele scrise de ONG-uri, in Bucuresti, la categoria Servicii Sociale. 

Se poate vota pana vineri, 30 septembrie, ora 16:00!
 
Nu va ia mai mult de 2 minute! Multumim si contam pe sprijinul vostru! 🙂
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 624,869 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: