Intalnirea anuala a terapeutilor ABA

Posted on: 16 septembrie, 2009

ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM organizeaza prima intalnire anuala a terapeutilor ABA din Romania in perioada 16 – 18 octombrie in localitatea Moeciu, zona Bran-Moeciu. Manifestarea propune o tematica generala diversa din domeniul psihologiei copilului cu autism astfel:   terapia comportamentala aplicata, etica si profesionalism, programe eficiente de terapie, recompense eficiente, gradinita si scoala, exemple de bune practici. La acest eveniment sunt asteptati sa participe terapeuti ABA, psihologi, studenti si alti specialisti interesati de problematica autismului.

Ca structura evenimentul este format din workshopuri si sesiuni de comunicari, dar si activitati gen team-building si se va bucura de prezenta multor terapeuti cu experienta in terapia si recuperarea copilului cu autism.

Participarea fiecaruia dintre dvs, cei care lucrati cu copiii cu autism este importanta pentru noi pentru a ne cunoaste si a imprati din experienta acumulata. Asteptam pe adresa asociatia.aita@yahoo.com temele care va intereseaza a fi dezbatute, sau pe care doriti sa le prezentati, pana cel tarziu 20 septembrie, insotite de un rezumat al prezentarii. Sectiunile pentru care puteti avea prezentari sunt urmatoarele: motivatie si invatare, joc si socializare, shadow (asistentul personal) la gradinita si scoala, copilul cu autism si societatea, etica si profesionalism.

Locatia de desfasurare: Moeciu, taxa de participare 220 ron (include accesul la workshopuri si comunicari, 2 nopti cazare, mesele si pauzele de cafea). Taxa de participare se poate achita in 2 parti: 110 ron pana in data de 1 octombrie in contul nostru  : RO51BUCUE47774732511RO01 deschis la ALPHA BANK sucursala Perla  si 110 in data de 16 octombrie cand sositi la destinatie:

Asteptam inscrierile dvs. pe adresa asociatia.aita@yahoo.com si achitarea primei jumatati a taxei de participare pana la data de 1 octombrie. Informatii la tel: 0753.055 852, www.autism-aita.ro

Va asteptam cu drag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 637,496 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: