Invitatie

Posted on: 30 Martie, 2009

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (A.I.T.A.) va invita joi, 2 aprilie sa invatam si sa ne jucam alaturi de copiii cu autism.

 

In lume exista peste 67 de milioane de persoane care prezinta tulburari de spectru autist si conform acelorasi statistici in Romania sunt peste 30.000 de copii (ne)diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.

2 aprilie este Ziua Internationala a Constientizarii Autismului, motiv pentru care invitam alaturi de noi pe copii alaturi de parintii lor, terapeuti si profesori in parc.

Copilul cu autism are nevoie de terapie pentru a supravietui demn in sociaetatea in care traieste, iar in procesul terapeutic este implicat parintele, terapeutul, educatoarea si profesorul de la clasa.

 

AITA, in parteneriat cu Scoala Speciala nr. 4 si Scoala Speciala nr. 6 lupta pentru educatia si terapia copiilor cu tulburari de spectru autist. Prin proiectele si actiunile noastre ne dorim ca lumea din jur sa devina constienta ca autismul exista printre noi si ca toti copiii cu autism au dreptul la educatie si au nevoie de terapie.

 

Invitam asadar pe copii si terapeuti sa ne jucam, pe parinti si profesori sa discutam, pe terapeuti si profesori sa ne cunoastem si sa facem front comun in lupta cu autismul.

 

Parteneri: Scoala Speciala nr. 4 Bucuresti si Scoala Speciala nr. 6 „Sf. Nicolae” Bucuresti

 

Ssutinatori ai evenimentului: Cafeneaua Actorilor

 

Evenimentul va avea loc joi 2 aprilie, incepand cu ora 10, in parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor, pe lac.

 

 

Va asteptam cu drag,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 631,921 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: