Anunt

Posted on: 13 Aprilie, 2008

Familie din PITESTI cauta persoane cu care sa inceapa un program de terapie ABA pentru un baietel vesel, inteligent de 3 ani jumatate diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Candidatul ideal ar trebui sa fie absolvent sau student la Psihologie sau o alta facultate adiacenta, sau sa aiba exerienta in lucrul cu copiii. Nu se cere experienta, se sigura training si materiale de specialitate! Programul este de 2 ore pe zi, 3,4 zile pe saptamana.

Va rugam trimiteti CV la urmatoarea adresa, detalii la telefon: 0732.254265

Anunțuri

2 răspunsuri to "Anunt"

IN PIATRA-NEAMT AM LUCRAT DIN 2006 PPANA IN IUNIE 2008 CAND M-AM CASATORIT SI AM FOST NEVOITA SA MA MUT IN PITESTI. IMI PLACE FOARTE MULT SA LUCREZ CU COPII CU AUTISM SI MAI MULT DE ATAT TOTI PARINTII COPIILOR CU AUTISM AU FOST FOARTE MULUMITI DE MINE .CEEA CE FAC FAC DIN PASIUNE.SUNT PERSOANA POTRIVITA PENTRU A INCEPE SAU A CONTINUA UN PROGRAM DE TERAPIE CU COPILUL DUMNEAVOASTRA SI VA PROMIT CA NU VETI FI DEZAMAGITI. TREI FAMILII DIN PIATRA-NEAMT VA POT SPUNE CE AM REUSIT SA FAC PENTRU COPII LOR. UNA DINTRE FAMILL A INFIINTAT SI O ASOCIATIE PENTRU ASTFEL DE COPII DIN CARE AM FACUT SI EU PARTE .IN TIMP CE LUCRAM CU COPILUL AM FOST SUPRAVEGHEATA DE MEDIC, PSIHOLOG SI ALTI SPECIALISTI.

ASTEPT UN RASPUNS.

Buna ziua. Numele meu este andreea si fac aba de 3 ani. caut sa lucrez cu un copil ptr a-mi completa programul nr meu de tel este 0746149341

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 625,229 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: