Petitie pentru o educatie de calitate

Posted on: 28 Februarie, 2008

Dragi prieteni, daca sinteti organizatie care are ca beneficiari copii cu dizabilitati de orice natura, sau sinteti parinti ai unor copii cu nevoi educationale speciale sau cu dizabilitati, sau cunoasteti familii cu astfel de copii, sau aveti orice alta legatura cu acesti copii si va intereseaza soarta lor, va rugam sa sprijiniti initiativa noastra de a aduce in atentia Parlamentului, Guvernului, Min. Educatiei faptul ca si ei trebuie sa aiba parte de sanse egale la educatie, de educatie de calitate, adecvata nevoilor lor specifice si individuale.

Daca considerati ca problemele prezentate, sugestiile si solicitarile adresate autoritatilor sint bune, iar implementarea acestora ar aduce schimbari in bine in viata copiilor cu dizabilitati si nevoi educationale speciale, va rugam sa semnati ? Petitia pentru o EDUCATIE de CALITATE si pentru copiii cu nevoi educationale speciale si dizabilitati din Romania”, accesind linkul.

O vom posta si pe autismromania in format word. Cu cit mai multe semnaturi si comentarii, cu atit mai multe sanse sa schimbam in bine soarta copiilor nostri. Poate macar in acest an electoral. Daca sinteti o organizatie neguvernamentala, va rugam sa
semnati in numele organizatiei, daca sinteti de acord cu continutul petitiei, dar sa incurajati si semnaturile individuale ale beneficiarilor Dumneavoastra.
Semnati si dati mai departe, spre mai binele tuturor copiilor nostri speciali!

Va multumim mult ! Liuba Iacoblev
Presedinte AUTISM ROMANIA
0731 816 880

Reclame
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Redirectionez 2%

2% pentru Autism

Centrul de Terapie pentru Copiii cu Autism

Centrul AITA ofera copiilor cu autism programe de terapie intensiva, timpurie, utilizand PECS, terapie comportamentala aplicata (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, toate acestea alcatuite in urma evaluarilor initiale si periodice. La Centru fiecare copil lucreaza in camera sa, avand materialele sale si echipa sa de terapeuti si coordonatori cu multi ani de experienta in domeniu.

Facebook

http://www.facebook.com/ Asociatia AITA

Online

Stats

  • 631,921 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: